Forma din egen

upplevelse.

Oavsett om det gäller ett möte, en fest eller ett event så är vår vision på Storyhouse att alla ska få möjligheten att skapa sin egen upplevelse i våra hus. I våra hus uppmuntrar vi er att låta fantasin flöda och här är inga idéer för vilda.

SÅ HÄR GÅR DET TILL

 I ett storyhouse kan du ställa till med alla typer av event men du kan också hyra dem för att bara umgås och ha det bra med vänner och familj. Unika idéer i kombination med unika platser tror vi skapar de allra roligaste av dagar - försök att glömma bort  ett besök på Storyhouse, om du kan.

Bra att tänka på...

BOENDE

I alla våra hus erbjuder vi boende i huset eller i anslutning till huset. Hos oss kan man bo i slottssalar, torn eller en egen slottsparks villa - valet är ert.

 

 Vi kan endast ta emot boende för grupper om 6 gäster och uppåt.

MAT & DRYCK

Hos oss på Storyhouse är valet ditt när det kommer till mat och dryck. Har ni en favorit cateringfirma så är dem varmt välkomna till oss med deras meny och upplägg. Om ni heller vill använda er av Storyhouses kontaktnät av kvalitetssäkrade leverantörer så går också det. Alla våra hus har välutrustade restaurangkök.

 

Drycken får man köpa in själv och ta med sig i alla våra hus vid event för slutna sällskap. Våra cateringleverantörer kan också  sköta dryckeshanteringen om man önskar det.

LEVERANTÖRER

Att skapa ett event innebär många delar att hålla koll på och förbereda för. Med lång erfarenhet av event- och mötesbranschen har vi byggt upp ett nätverk av kvalitetssäkrade leverantörer som assisterar er med samtliga delar i upplevelsen hos oss.

 

Ni kan självklart använda er av egna kontakter och ordna allt själva.